Behalve valnetten en veiligheidsnetten leveren en monteren wij ook allerlei soorten randbeveiliging en doorval beveiliging.Deskundige monteurs, met vallijnen en harnas, zorgen ervoor dat de randbeveiliging op een veilige manier gezet wordt. nadat de werkplek is vrijgegeven kunnen anderen ook op een veilige manier aan de slag.

  • aluminium buizen / leuningen
  • randnetten
  • Roof Safety Systems hellend dak en plat dak
  • of, een willekeurige combinatie van bovenstaand

Valnetten heeft altijd voldoende voorraad voor ieder project! Ook zijn wij dealer van Roof Safety Systems, het beproefde lichtgewicht systeem uit Nederland. Dit kunnen wij leveren, monteren, verhuren en indien gewenst geven we instructie in het veilig gebruiken ervan. Er is altijd genoeg materiaal en kennis voorhanden om u van dienst te zijn. Met behulp van klemmen kunnen we met bijna ieder type constructie en op bijna alle ondergronden werken. Ook voor hellende en sterk hellende daken hebben we oplossingen in huis. Dit doen we bij voorkeur met aluminium RSS materiaal. En als het niet lukt met de bestaande middelen ?

Dan is het onze uitdaging om met een oplossing te komen!

Voor mogelijkheden en prijzen bel: 040-2901155

Alle randbeveiliging die door ons geplaatst wordt voldoet aan de geldende normen en regelgeving op dit gebied. (EU norm 13374)
Montage geschiedt altijd door goed getraind personeel met ruime ervaring in het werken op hoogte en het daarbij behorende risico.