[vc_row parallax=”” parallax_image=”” inner_container=”” no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” marginless_columns=””][vc_column fade=”” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” width=”1/1″][rev_slider_vc alias=”Top”][/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”” parallax_image=”” inner_container=”true” no_margin=”” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” marginless_columns=””][vc_column fade=”” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″]

Valnetten is onderdeel van Roop Group, een all round dienstverlener op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu. Alle projecten van valnetten worden gecontroleerd door een register veiligheidskundige met een specialisme in tijdelijke valbeveiliging.

Met meer dan 10 jaar ervaring mogen de monteurs van valnetten zich terecht  vakman noemen. Uw voordeel is dat u zeker weet dat de netten op de juiste manier worden gehangen. Een valnet is alleen  veilig wanneer het op de juiste manier en met de juiste middelen wordt opgehangen. Alle montage werkzaamheden geschieden volgens de EN1263 norm en staan onder toezicht van een hoger veiligheidskundige.

Valnetten heeft altijd de mensen en het materiaal om u te ondersteunen en te zorgen voor een veilige werkplek op hoogte.  Neem geheel vrijblijvend contact op met valnetten voor meer informatie of een prijsopgave voor uw project.

Ook online verkoop via www.nettenshop.nl 

Online-webshop

[/vc_column][vc_column fade=”” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″]

Uiteraard beschikt valnetten over een geldig VCA certificaat. Al onze monteurs beschikken ten minste over een VCA-VOL en BHV certificaat. De monteurs in de hoogwerker hebben daarnaast ook nog een IPAF opleiding gehad in het verantwoord, deskundig en veilig omgaan met een hoogwerker.

Daarnaast is valnetten nu ook ISO9001 gecertificeerd, kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand!

 

VCA - Roop Safety Solutions ISO9001 - Roop Safety Solutions

[/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”” parallax_image=”” inner_container=”true” no_margin=”true” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” marginless_columns=””][vc_column fade=”” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″]
[/vc_column][vc_column fade=”” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” width=”1/2″]
Wow, nooit geweten dan netten er zo strak in kunnen hangen.John, van bouwbedrijf Cox.
[/vc_column][/vc_row]